Winkelmandje:
0 artikelen
Boeken
Intence Opleidingen
Workshops
info & voorwaarden

Beste lezer,

Deze algemene voorwaarden gelden niet voor de bestellingen van boeken en het chakrapad.

Fijn dat je je hebt aangemeld voor een workshop of opleiding. In deze brief kun je de algemene voorwaarden lezen, zodat je weet waar je aan toe bent.

Algemene voorwaarden:
• Je inschrijving is definitief als je de factuur betaald hebt.
• De factuur krijg je via de e-mail.
• Daarna kun je alleen annuleren  als je een annuleringsverzekering hebt afgesloten. Een annuleringsverzekering sluit je af door 10% van het cursus of opleidingsgeld extra te betalen en over te maken naar rekeningnummer NL56INGB0006489476 t.n.v. Margo's creatieve praktijk. Geef hierbij aan om welke workshop het gaat en dat het om een annuleringsverzekering gaat. Annuleren moet een geldige reden hebben, bijvoorbeeld ziekte van jou of een familielid waar je voor moet zorgen. Veranderde omstandigheden, bijvoorbeeld een nieuwe baan waarbij je geen vrij mag nemen op de cursusdag.
• Ook als je door ziekte niet naar de workshop of opleiding kunt komen krijg je alleen geld terug als je een annuleringsverzekering hebt afgesloten. Je krijgt dan het geld van de niet gevolgde workshop- of opleidingsuren/dagen terug.
• Soms maak ik van een workshop of opleiding foto’s die ik op de sociaal media plaats, ik zal daar als je herkenbaar in beeld bent altijd toestemming voor vragen.
• Ook maak in foto’s van tekeningen die ik anoniem post op de sociaal media.


We gaan er een mooie dag of dagen van maken. Leuk dat je mee doet.

Met vriendelijke groet Margo Riphagen
Fuutstraat 22
3312 RJ Dordrecht
06-24111962  e-mail info@margoscreatievepraktijk.nl