Margo Riphagen - Margo's creatieve praktijk

Afbeelding invoegen  
Even voorstellen
Ik ben Margo Riphagen. Ik ben coach/therapeut en trainer. Ik begeleid bewustwordingsprocessen bij volwassenen en kinderen individueel en in groepsverband. Al jaren ben ik voor mezelf bezig met bewustwordingsprocessen. Ik weet hoe pittig het kan zijn om oude patronen te doorzien en te veranderen, wat het met je doet om angst en oude overtuigingen los te laten, te gaan leven vanuit je hart, je te laten vallen in onzekerheid en er rust en vertrouwen voor in de plaats te vinden. Doordat ik zelf deze weg mocht gaan, kan ik anderen op dit pad begeleiden.  Dat is mijn passie die ik wil delen. En, bewustwording ik blijf er nog steeds mee bezig, want het blijft oefenen. Het gebabbel van gedachtes uit...... voelen aan. 
 
Ik word ervaren als een warme en betrokken persoonlijkheid. Ik gebruik een grote verscheidenheid aan coachingstechnieken en ik heb zelf door mijn proces goed leren voelen. Dat maakt dat ik heel intuïtief werk. Ik voel snel wat er nodig is. Daardoor is mijn werkwijze snel en efficiënt.
 
Vanaf 1989 ben ik werkzaam als hulpverleenster. De eerste 5 jaar werkte ik met uit huis geplaatste pubers. Daarna was ik 18 jaar werkzaam bij de stichting. Blijf van m'n Lijf ZHZ. Vanaf 2010 ben ik gestart met mijn eigen praktijk.
 
Ik ben gespecialiseerd in traumaverwerking, hooggevoeligheid, innerlijke/spirituele groei en persoonlijke ontwikkeling en geweld- en echtscheidingsproblematiek.
Mijn eerste beroepsopleiding is HBO-J. Verder heb ik gedurende vier jaar de opleiding tot Kunstzinnig dynamisch coach gevolgd. Daarnaast volgde ik onder meer een tweejarige opleiding tot energetisch therapeut en een NLP-opleiding een opleiding tot spiritueel trainer een opleiding familieopstellingen en de opleiding tot matrixcoach. Al deze technieken combineer ik in mijn werkwijze.
 
Als logische vervolgstap kwam de wens om mijn kennis en ervaring door te geven. Ik volgde de opleiding 'Train de trainer' en een docentenopleiding. Ik geef les bij de Academie voor Counselling en Coaching en via mijn praktijk leid ik coaches/therapeuten en hulpverleners op.  En vanuit mijn praktijk geef ik workshops en trainingen.
    
Aanmelding
e-mail: info:margoscreatievepraktijk.nl
tel: 06-24111962